Pronóstico de Tutiempo.net

Inaugurada l'exposició "Controles?" a Cerdanyola

A l'acte d'inauguració ha participat l'alcalde, Carles Escolà, la segona tinenta d'alcalde, Elvira Vila, i la coordinadora de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, Àngels Ponsa.
Cerdanyola del Vallès acull aquests dies l'exposició itinerant de la Diputació de Barcelona "Controles?", que utilitza la interacció i les noves tecnologies perquè adolescents, joves i familiars coneguin els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum. Aquest matí s'ha inaugurat oficialment la mostra, que es podrà visitar a Ca n'Altimira, fins al 2 de desembre.
L'exposició "Controles?", produïda per la Diputació, està adreçada a tres col·lectius: adolescents d'entre 12 i 15 anys, joves a partir dels 16 anys, i pares i mares, professionals i adults. L'objectiu és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida, i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles.

A Cerdanyola es faran 10 visites guiades i tallers a l'aula amb més de 300 noies i noies, alumnes de 3r i 4t d'ESO dels centres educatius del municipi (Escaladei, Institut Banús i Institut Gorgs). També s'ha programat una sessió formativa per a mossos d'esquadra.
L'exposició està oberta, de l'11 de novembre al 2 de desembre, de dilluns a divendres de 15.30h a 19h.
Foto: DIBA