Pronóstico de Tutiempo.net

La celebració de les Milles Nocturnes afectarà al recorregut d'algunes línies de bus a Cerdanyola

Cerdanyola acollirà el dissabte 19 de novembre una nova edició de Les Milles Nocturnes, que enguany traslladen el seu recorregut als carrers del centre de la ciutat. La celebració de la cursa atlètica provocarà el tall de circulació, a partir de les 16 hores, a la cruïlla dels carrers Francesc Layret, passeig de Cordelles i Lluís Companys.
Les línies SU1, SU3 i B7 faran un recorregut alternatiu per l'avinguda de Catalunya, passeig del Pont i avingudes de la Primavera i Sant Iscle. Les línies B2, e3 i B4 en direcció UAB-Sabadell faran el recorregut per l'avinguda de Catalunya i els carrers de Santa Anna i Francolí. Direcció N-150, el bus passarà pels carrers de Sant Marcel·lina, passeig de Cordelles, carrers de Bonasort i de Foment, passeig Acàcies i avinguda de la Primavera. El recorregut canviarà de nou a partir de les 19h i serà pel Passeig de la Riera, el carrer de Santa Anna i el passeig del Pont.
A partir de les 18 hores també quedaran tallats al trànsit els carrers Mare de Déu del Pilar, Sant Enric, Escoles, Altimira i avinguda Sant Iscle i es veuran afectades les línies SU1, A4 i B7. El recorregut alternatiu en direcció Sant Cugat - Montflorit serà per l'avinguda de la Primavera i carrer de Santa Rosa. El recorregut alternatiu de l'SU1 en direcció Canaletes serà per l'avinguda de Flor de Maig, carrer de Santa Rosa i avinguda de la Primavera.
Quinze minuts abans de la sortida de la cursa, a les 19'45 hores, i fins el pas del darrer corredor/a quedaran tallats al trànsit el passeig de Cordells, els carrers de Bonasort i Foment i l'avinguda de Catalunya.

Afectació a la zona blava
El servei d'estacionament regulat amb control horari (zona blava) de l'avinguda de Catalunya, Sant Iscle i Primavera, del passeig de Cordelles i els carrers de Lluís Companys, Anselm Clavé i Sant Enric quedarà anul·lat des del dissabte al matí i fins a la fi de Les Milles Nocturnes. En els trams senyalitzats estarà prohibit estacionar.

Imatge: Ajunament de Cerdanyola