Pronóstico de Tutiempo.net

L'Ajuntament de Cerdanyola signa convenis amb l’Associació persones amigues de Mossèn Rosell i l’Associació ASPADI

La regidora de Drets Civils a l'Ajuntament de Cerdanyola, Elvi Vila, i el regidor de Serveis Socials, Maurici Jaumandreu, han signat uns convenis amb el presidents d’ASPADI, Gabriel Ortega, i el president de l’Associació d’amics de Mossèn Rosell, Eduard Lluís, per a la implementació del projecte Ajuda pel funcionament del menjador durant el 2016 i per a la implementació del projecte Aspadi 2016.
El conveni d’ASPADI, signat per Elvi Vila, té l’objectiu d’implementar el programa de col·laboració entre Ajuntament i Associació per conformar un ampli ventall d’activitats dirigides a persones amb discapacitat intel·lectual, sent un lloc de trobada i esbarjo per a tots els membres de l’associació. Pel que fa a l'Associació de persones amigues de Mossèn Rosell, signat pel regidor Maurici Jaumandreu, té l’objectiu d’oferir un espai acollidor on la persona pugui cobrir la necessitat bàsica de l’alimentació, i higiene personal, si s’escau. A més de sentir-se escoltada, acompanyada i ser un agent sensibilitzador i de denuncia de la problemàtica de les persones amb pocs recursos econòmics.
L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament dels projectes esmentats mitjançant l'atorgament d’una subvenció, que en el cas d’ASPADI és de 24.000 euros i a l’Associació de persones amigues de Mossèn Rosell de 12.000 euros.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola