Pronóstico de Tutiempo.net

L’empresa cerdanyolenca de ludificació 'Compettia' tanca una ronda d’inversió d’1,1 milions


L’empresa de ludificació Compettia, amb seu a Cerdanyola del Vallès, ha aconseguit 1,1 milions d’euros de finançament a través d’inversors de Fòrum Capital Pimes i dels actuals, que han l’acompanyat a la ronda.
L’obtenció del finançament ha estat possible gràcies als contactes amb inversors assistents al fòrum d’inversió que Fòrum Capital Pimes realitza a la Borsa de Barcelona i al Palau de la Borsa de Madrid, ha informat el Fòrum en un comunicat aquest dilluns.
Aquests fòrums d’inversió permeten que pimes consolidades presentin els seus projectes d’expansió davant d’inversors de manera confidencial i, en les 22 edicions passades, 166 empreses van presentar les seves propostes i van aconseguir finançament per un valor total superior als 17,3 milions d’euros.
El principal producte de Compettia és ‘retaME’, una app en forma de trivial utilitzada per més de 200 empreses a tot el món per reforçar missatges clau de negoci en la força de vendes, canal o client final.
Compettia es traslladarà a unes noves oficines a Sant Cugat del Vallès durant el mes de novembre i augmentarà la plantilla per expandir l’activitat en mercats internacionals.