Pronóstico de Tutiempo.net

L’empresa Voronet, amb seu a Cerdanyola, obre la seva primera filial internacional a Mèxic

L’empresa cerdanyolenca Voronet, ha inaugurat la seva primera filial internacional al municipi mexicà de Leon, a l’estat de Guanajuato. El fabricant de cintes i escumes adhesives per al sector de l’automoció principalment, preveu que la nova filial superi el milió d’euros de facturació l’any vinent.
Segons Eduard Papell, gerent de Voronet, la nova filial s’inscriu en el Pa d’Expansió Internacional de l’empresa per als pròxims tres anys que preveu potenciar l’exportació a mercats internacionals que actualment suposa el 40% de la seva producció. Voronet, que l’any passat va facturar 5,4 milions d’euros i que en l’exercici actual preveu superar els sis milions d’euros, exporta els seus productes a nombrosos països europeus així com a Estats Units, Índia, Xina, Japó, Brasil o Xile, entre d’altres.
Junt amb la nova filial a Mèxic, Voronet, que actualment té una plantilla de 34 treballadors, ha invertit recentment un milió d’euros en l’ampliació de les seves instal·lacions a Cerdanyola del Vallès, el que li permetrà incrementar la producció un 35%.