Pronóstico de Tutiempo.net

L'Hotel Campus de la UAB acollirà l'1 de desembre la cinquena Nit de Cerdanyola Empresarial

Arriba un any més la Nit de Cerdanyola Empresarial, el gran acte anual organitzat per aquesta entitat que s’obre a tot el món econòmic de la ciutat. A la Nit, una ambiciosa activitat de Networking, s’hi donen cita empresaris, directius i emprenedors de la indústria, el comerç i la restauració de la nostra ciutat. La Nit de Cerdanyola Empresarial, en el transcurs de la qual també es lliurarà la cinquena Beca Impuls Rotary a l’Emprenedoria, es celebrarà el proper 1 de desembre a l’Hotel Campus UAB.
La cinquena Beca Impuls Rotary a l’Emprenedoria pretén impulsar el projecte més innovador i factible de joves emprenedors/es de la ciutat. La Beca consta d’una dotació econòmica, així com la prestació de diversos serveis empresarials per acompanyar el naixement del projecte.
Durant la vetllada intervindran el president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella; l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà i el Conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget.
Com en edicions anteriors, l’Ajuntament de Cerdanyola dóna suport a aquesta iniciativa participant de forma activa en l’organització de la Nit Empresarial i en la cinquena beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria, amb el propòsit de facilitar dinàmiques que potenciïn el creixement econòmic local, així com en la consolidació d’una xarxa de col•laboració transversal entre els diferents agents del territori. L’acte comptarà amb el patrocini i la col•laboració de les empreses i associacions professionals Caixabank, Sisquella, Protorapid, Grup Catalonia, Cerdanyola al Dia, Clínica dental virgen del pilar, Voztelecom, Grup MH, Rosa Gres, Impressions.cat, Cerdanyola Comerç i Serveis.
Foto: www.aecv.cat