Pronóstico de Tutiempo.net

Més de 300 persones participaran a la Nit de Cerdanyola Empresarial

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, assistirà al sopar de la Nit de Cerdanyola Empresarial en representació del Govern de la Generalitat de Catalunya. La Nit, que enguany arriba a la cinquena edició, se celebrarà el proper 1 de desembre a partir de les 20'30 hores a l’Hotel de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i està previst que aculli més de 300 empresaris, directius, comerciants i hostalers del territori, amb la voluntat de ser un retrat del teixit econòmic de Cerdanyola i de la comarca.
Amb format d’aperitiu-networking i sopar, la Nit és el marc on es lliuren els Reconeixements Empresarials a empreses locals en vuit categories -Projecció de la ciutat, Recerca i Innovació, Trajectòria Professional/Empresarial, Foment de l’Ocupació i Desenvolupament de Negoci, Responsabilitat Social Corporativa, Internacionalització, Restauració i Comerç-, així com la V Beca Impuls del Rotary Club Cerdanyola.
També està prevista l’assistència de l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i de la tinent d'alcaldia de Promoció Econòmica, Helena Solà.
Foto: Cerdanyola Empresarial