Pronóstico de Tutiempo.net

Ripollet celebrarà una jornada per presentar els 10 projectes finalistes del concurs d’Idees Innovadores convocat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental

S’han donat a conèixer els 10 projectes finalistes del Concurs d’Idees Innovadores d’entre els 46 que s’hi van presentar. Aquesta setmana passada s’ha reunit el jurat que ha fet la preselecció dels projectes finalistes que es presentaran el proper 30 de novembre en una Jornada que es celebrarà a Ripollet a partir de les 17:30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.
Un cop presentats a la jornada, el jurat deliberarà per escollir els quatre projectes guanyadors, que rebran un premi de 2.500 per cadascun dels projectes guanyadors i un acompanyament de 20 hores per part d’una consultora especialitzada a cada projecte amb l’objectiu d’elaborar el model de negoci i el full de ruta a seguir. A més, els projectes guanyadors tindran accés a recursos d’altres administracions locals del territori.

Des del Consell Comarcal, el conseller de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Carles Paredes ha assegurat que “volem donar les gràcies a tots els que heu fet l’esforç i heu mostrat interès en participar d’aquesta iniciativa. La valoració global inicial de la comissió de preselecció va ser l’elevada qualitat de les propostes presentades i la necessitat de, més enllà dels finalistes del concurs, donar suport i recolzament a les iniciatives exposades a través de la Xarxa d’Innovació i amb la implicació de les entitats que hi col·laboren”.

Els projectes finalistes que la comissió va seleccionar per presentar les seves propostes davant el jurat el proper dia 30 de novembre són el següents:

 · Swim Against
 · Jo sóc Així. Conèixer per reconèixer i respectar
 · Activitum
 · Stop Bulling – What would you do?
 · Luika
 · Cooperatives juvenils
 · Tacat
 · Qgart.cat: Art Marginal, art solidari
 · Trasta’m
 · Click&Teach

Els 6 projectes finalistes no guanyadors, també rebran 8 hores d’assessorament, que permetrà la maduració del projecte i del seu model de negoci.