Pronóstico de Tutiempo.net

'Un tramvia anomenat desig' arriba al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet

L'obra de Tennesse Williams 'Un tramvia anomenat desig' arriba al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet aquest divendres. L'adaptació està feta per la companyia Les Antonietes i dirigida per Oriol Tarrascón. L'obra començarà a les 21h. i té un preu de 16 euros.
Les Antonietes Teatre, una de les de més èxit de l'escena catalana actual (Vània d'Anton Txèkhov o Somni d'una nit d'estiu de William Shakespeare), porten a escena l'obra més popular de Tennessee Williams. Williams és un consagrat autor de clàssics que han estat portats al teatre i al cinema arreu del món (Gata sobre teulada de zinc calenta, La nit de la iguana, etc). Amb una profunda sensibilitat, el dramaturg va construir personatges d'una gran complexitat que són víctimes de si mateixos, al viure en un món on els seus somnis no tenen cabuda i que els impedeix trobar la felicitat.

Sinosis
Blanche i Stella Dubois són dues germanes que pertanyen a una rància i arruïnada família meridional dels Estats Units. Blanche, una dona tèrbola i decadent que viu ancorada en el passat, es presenta un dia, carregada d’històries, somnis, desitjos i maletes, en una casa humil d'un barri mediocre de Nova Orleans, on viu la seva germana. Stella, jovial i enamorada del seu marit rude i violent, Stanley, li obre de seguida les portes de casa seva.
Malgrat la seva actitud melindrosa i arrogant, Blanche és un esperit esquerdat que arrossega un passat tempestuós. La seva conducta inestable provocarà una sèrie de conflictes que alteraran la vida de la jove parella.