Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola aborda la sexualitat en les persones amb discapacitat

Cerdanyola tancarà el programa del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb un acte dedicat a parlar de la sexualitat de les persones amb discapacitat. Així, la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola acollirà dilluns vinent, a partir de les 18,30 hores, la presentació del llibre 'Vivir el sexo. El hombre que aprendió a vibrar' (Barcelona, Luciérnaga:2013) de Francesc Granja i una tertúlia sobre la sexualitat en les persones amb discapacitat.
Francesc Granja, arrel d’un accident que va deixar gran part del seu cos immòbil i insensible, es va veure obligat a obrir la ment per a investigar noves formes de sentir plaer. En aquest procés va aprendre a mirar en comptes de veure, a escoltar en comptes d’oir i a acariciar en comptes de tocar. Així va donar pas a una sexualitat més conscient i completa. Testimoni de superació vital i cant a la possibilitat, el seu llibre és una invitació a la vivència corporal i emocional i també una reivindicació de la nostra identitat com a éssers singulars.
A la tertúlia hi participaran Carme Rius, de Dones no estàndards, Albert Castro, Francisco Clemente, de Tots Vàlids, Víctor Cortada, estudiant de periodisme de la UAB, una psicòloga sexual i un professional de l'àmbit de la salut.