Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola commemora el Dia Internacional de les Persones Migrades amb l’obra “Jo no sóc racista, però ...”

Cerdanyola commemorarà el Dia Internacional de les Persones Migrades amb l’obra “Jo no sóc racista, però ...”. Es tracta d’una proposta teatral antirumors a càrrec de la companyia La Xixa Teatre. Es veurà en format de teatre fòrum el 15 de desembre a partir de les 19 hores al Museu d’Art de Cerdanyola – Can Domènech, en el marc de la cinquena Tardor Solidària.
El Teatre fòrum 'Jo no sóc racista, però...' és una obra de creació col·lectiva impulsada per La Xixa Teatre que té per objectiu l'abordatge de les actituds islamòfobes per tal de fer-nos adonar que els rumors escampen percepcions negatives que malmeten la convivència. Amb aquesta idea es permetrà al públic mitjançant una dinàmica participativa connectar amb les seves experiències viscudes respecte a la diversitat cultural present a la ciutat i la seva vivència en relació al fet migratori.

Dia Internacional de les Persones Migrades
El 4 de desembre de 2000 l'Assemblea General de les Nacions Unides a la Resolució 55/93 “tenint en compte el nombre elevat i cada vegada més gran d'emigrants que hi ha al món. Encoratjada pel creixent interès de la comunitat internacional en protegir efectiva i plenament els drets humans de tots els migrants, i destacant la necessitat de seguir tractant d'assegurar el respecte dels drets humans i les llibertats fonamentals de tots els migrants. Decideix proclamar el 18 de desembre Dia Internacional del Migrant ".
La commemoració d’aquesta data és una de les activitats que integren la Tardor Solidària organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.
Foto:Ajuntament de Cerdanyola