Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola inaugura el pessebre de l'Ateneu realitzat pels alumnes de l'Escola d'Arts Plàstiques

El Pessebre que s'instal•la cada any a l'Ateneu de Cerdanyola, tradicionalment compost per  treballs plàstics fets pels infants alumnes de l'Escola d'Arts Plàstiques, ja llueix al vestíbul de l'equipament cultural. La regidora de Cultura, Helena Solà, va inaugurar-lo el passat dimecres. El pessebre, tal i com estableix la tradició, hi serà fins a la Candelera.
Aquest any el lema per a donar un marc motivador  als alumnes a l'hora de fer les figures i les decoracions de la instal·lació nadalenca ha estat 'Un pessebre de conte'. Així els personatges que envolten el neixement estan inspirats en els contes tradicionals infantils com ara En Patufet, La caputxeta vermella, La rateta que escombrava l'escaleta,  Hansel i Gretel, Blancaneus o Alícia al país de les meravelles.
La regidora de Cultura, Helena Solà, en el seu parlament va elogiar el treball dels alumnes, les hores que ha requerit la realització dels treballs i la feina pedagògica del personal docent del centre que permet treballar continguts i procediments obtenint aquests resultats.
Com a cloenda indispensable, i com és també tradicional en aquest acte, la música nadalenca va acompanyar la presentació del pessebre d'enguany. En aquest cas,  la Coral Sons de Pau va oferir als assistents un tast de l'alegria nadalenca que s'acosta,interpretant unes quantes nadales tradicionals  amb l'acompanyament del seu director Àlvaro Lafuente.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola