Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola inicia el procés de selecció per a proveir diversos llocs de treball d'interès públic

L'Ajuntament de Cerdanyola ha iniciat el procés de selecció per a proveir diversos llocs de treball d'interès públic. Les persones seleccionades treballaran integrades en Plans d'Ocupació que promouen les administracions per a donar feina a persones amb dificultats per accedir al món laboral. El consistori ha explicat que aquesta actuació permetrà la contractació de 24 persones que contribuiran a la millora d'espais i serveis de la ciutat. Es tracta d'una actuació subvencionada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i cofinançada per l'Ajuntament, emmarcada en el Pla metropolità de suports a les polítiques socials municipals 2016-2019.
Els llocs de treball que s'ofereixen  són 2 llocs de tècnics auxiliars de seguiment dels contractes de via pública (12 mesos); 10 llocs d'agents cívics (12 mesos); 6 llocs d'oficial de pintura (6 mesos); 1 lloc d'ajudant de pintor polivalent (6 mesos); 1 lloc d'oficial picapedrer (6 mesos); 1 lloc d'oficial guixaire-plaudurista (6 mesos); 1 lloc d'oficial fuster (6 mesos); 1 lloc d'operari polivalent (6 mesos); i 1 lloc d'oficial pintor amb coneixement en imitacions a marbre amb pintures a l'oli sobre paraments d'escaiola i trompe-l'oeil (6 mesos).
Els llocs a cobrir tindran una jornada de 40 hores setmanals i l'inici dels plans d'ocupació està previst per l'1 de febrer de 2017. Les persones interessades en més informació sobre el procés de selecció s'han de posar en contacte amb l'Oficina de Treball de la Generalitat i/o el Servei Municipal de Treball, Empresa i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola.

Plans d'Ocupació
Els objectius d'aquests plans d'ocupació són la millora de l'ocupabilitat de les persones participants a través de la pràctica professional i de la posada en joc de les competències transversals de caràcter imprescindible i amb més utilitat en els entorns laborals actuals; facilitar la formació dels participants en les actuacions; facilitar l'adquisició d'eines i recursos per fer una recerca de feina més exitosa; i facilitar l'aprenentatge de les eines informàtiques i de l'obtenció del certificat de l'ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i Comunicació).