Pronóstico de Tutiempo.net

El Camí de Justícia entre Cerdanyola i Sant Cugat celebrarà aquest desembre la seva XII edició

La XII edició del Camí de Justícia entre Cerdanyola i Sant Cugat es farà la nit del 23 de desembre i com ja és tradició inclourà la marxa nocturna entre les dues localitats, un petit sopar medieval i la representació de l'obra de teatre Pedra i sang.
L'activitat rememora la nit de Nadal de 1351 en què el noble de Cerdanyola Berenguer de Saltells i altres personatge destacats de la comarca van assassinar a l'Abat Biure del Monestir de Sant Cugat en plena missa del gall. L'activitat inclourà la marxa nocturna entre el Museu de Ca n'Ortadó de Cerdanyola i el Monestir de Sant Cugat a on els assistents gaudiran d'un petit sopar medieval i de la representació de l'obra de teatre 'Pedra i sang', que escenifica l'assassinat de l'Abat Biure amb tocs d'actualitat.
L'activitat requereix d'inscripció prèvia i les places seran assignades mitjançant un sorteig. Les inscripcions s'han de fer entre el 12 de desembre i el 21 de desembre abans de les 12 hores a l'Ateneu de dilluns a divendres de 9 a 21 hores o per telèfon al 935 914 133. El sorteig serà públic i es realitzarà el mateix 21 de desembre a les 12 hores a l'Ateneu. Les 48 places disponibles s'assignaran a partir del número que hagi sortit al sorteig.
El punt trobada de la marxa nocturna serà el Museu de Ca n'Ortadó de Cerdanyola a les 18'30 hores i la tornada es farà amb autocar cap a la mitjanit, quan s'acabi la representació de l'obra a la sala capitular del Monestir de Sant Cugat. Es recomana a les persones participants que duguin calçat adequat per a caminar. L'activitat, organitzada pels dos museus i gratuïta, està recomanada per a majors de 10 anys.