Pronóstico de Tutiempo.net

El documental 'Earth Sutra' del cerdanyolenc Jordi Carot opta a 8 candidatures als premis Goya

El documental 'Earth Sutra', dirigit pel cerdanyolenc Jordi Carot i per José Sáenz de Heredia, és finalista a 8 candidatures dels Premis Goya 2017. 'Earth Sutra' opta als Goya a millor pel·lícula, millor direcció novel, millor guió original, millor música original, millor direcció de fotografia, millor muntatge, millor so i millor pel·lícula documental. La gala dels premis Goya 2017 se celebrarà el 4 de febrer.
'Earth Sutra' va ser projectat en la sessió de Cinceclub Xiscnèfils de Cerdanyola el passat 13 d'octubre; la projecció va completar-se amb una mostra del recull de fotografies que Jordi Carot va realitzar al Tíbet. El documental relata la supervivència a l'exili del Tíbet i la seva cultura mil·lenària, i de com aquesta cultura pot influenciar positivament en el planeta davant els reptes i les crisis del segle XXI.
Helena Solà, regidora de Cultura, va felicitar en persona a Jordi Carot durant una troba al Museu d'Art de Cerdanyola. La regidora de Cultura li va transmetre la felicitació per part de l'Ajuntament i li va desitja sort durant la gala del lliurament dels premis.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola