Pronóstico de Tutiempo.net

El millor gospel en estat pur arriba a Ripollet

El Cor Carlit Gospel, degà del gènere a tot l'estat espanyol, oferirà divendres 16 de desembre a les nou de la nit un concert al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet. Sota la direcció d'Anna Roqué i amb Jordi Gaig al piano, el cor Carlit hi oferirà un programa de gospel sota el lema Buscant l'essència!
El Cor Carlit Gospel és una formació musical fundada l'any 1988, integrada actualment per més de vuitanta cantants. La seva experiència al llarg de més de 27 anys d'activitat els ha fet evolucionar fins a transmetre el gospel més autèntic en estat pur, amb grans dosis de generositat sobre l'escenari. El bon ambient i la diversió són per a ells tan importants com el rigor tècnic, i això els ha convertit en un grup singular que connecta fàcilment amb el públic.
Actuant sempre sense partitures, fet que dóna als seus concerts un aire viu, fresc i participatiu, treballen amb un repertori ben ampli, que inclou temes tant de gospel tradicional com contemporani, espirituals negres i fins i tot algunes peces africanes.
El preu de l'espectacle és de 16 euros.