Pronóstico de Tutiempo.net

El Teatre Auditori del Mercat Vell acollirà diumenge l'acte de cloenda de l'Any Lorca a Ripollet

Amb motiu dels 80 anys de l’assassinat de Federico Garcia Lorca, el passat mes de novembre de 2015, el Consell d’Administració del Patronat Municipal de Cultura de Ripollet (PMC) va aprovar declarar 2016 ANY LORCA a Ripollet. El proper diumnege, a partir de les 18 hores, la poesia, la música i la dansa es tornaran a aliar per posar el punt final a un programa que ha tingut moltes activitats durant aquest 2016.
El PMC, a través de converses amb entitats, va copsar l’interès que despertaba aquesta efemèride així com coneixedor que des del món associatiu es preparaven representacions teatrals o lectures de poemes, va considerar important coordinar les accions que s’impulsin des de les diferents associacions i entitats locals, així com des d’altres regidories i es va declarar l’any 2016 com a ANY LORCA a Ripollet.
L'Acte de cloenda, comptarà amb la participació de: Agustín Villar — Laura Yepes Zahino — Manamá Dansa — Joan Nonell, d’Amics del Teatre — Jordi Romero i es durà a terme la projecció del vídeo commemoratiu realitzat per Ripollet Història i Imatge.