Pronóstico de Tutiempo.net

Els governs de Cerdanyola i Ripollet treballaran el dia de la Constitució

Demà, 6 de desembre, dia de la Constitució, els membres del govern municipal de Cerdanyola estaran a l'Ajuntament treballant i realitzant tasques d'atenció a la ciutadania en un acte de normalitat administrativa. Amb aquest gest, els regidors i regidores volen evidenciar el seu rebuig davant la impossibilitat d'efectuar modificacions al text de la Constitució vigent.
Amb aquesta decisió, el govern de Cerdanyola del Vallès se suma a la proposta realitzada per l'Associació de Municipis per la Independència i que proposa als càrrecs electes treballar el 6 de desembre.

També a Ripollet
També a Ripollet, membres del govern municipal i dels partits ERC i PDECAT estaran a l'Ajuntament treballant aquest 6 de desembre, dia de la Constitució. Segons una nota dels promotors de la iniciativa, "aquest text compta ja amb 38 anys de vigència i, en tot aquest temps, només ha tingut un canvi l'any 2011; un canvi que, a més, va ser totalment contrari als interessos dels ajuntaments i el seu finançament". La jornada de treball d'aquests electes no afecta el personal municipal ni implica l'obertura al públic de les oficines municipals.