Pronóstico de Tutiempo.net

La Biblioteca Central de Cerdanyola i la Llibreria l'Aranya fan una carta conjunta als Reis

El Servei de Biblioteques públiques de Catalunya, juntament amb el Gremi de Llibreters de Catalunya i amb la coordinació de Libelista, ha posat en marxa, per segon any consecutiu, el projecte 'Bibliotecaris i llibreters fan junts la carta als Reis'. L'objectiu d'aquesta iniciativa és propiciar i consolidar la trobada entre llibreters i bibliotecaris amb la finalitat de dinamitzar la compra de fons bibliogràfic a les llibreries locals de proximitat que estan associades a la plataforma Libelista.
El Servei de Biblioteques destinarà un total de 18.824 euros, distribuïts en 40 xecs de 470,60 euros per a 43 biblioteques que faran tàndem amb les llibreries apuntades a Libelista. En el cas de Cerdanyola, el tàndem estarà formar per la Biblioteca Central i la Llibreria L'Aranya. Durant el mes de desembre, el personal de la biblioteca cerdanyolenca faran la carta als Reis amb l'assessorament de les llibreteres de proximitat i donaran a conèixer aquestes novetats a partir del 6 de gener.

Libelista
Libelista és un projecte cultural entorn virtual que connecta els lectors i lectores amb els llibreters/es, de manera que es potencia el valor de la llibreria de proximitat i el seu treball prescriptor a través d'Internet.