Pronóstico de Tutiempo.net

La primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Ripollet, Pilar Castillejo, participa a les jornades “Remunicipalització, reptes i oportunitats”

Pilar Castillejo, primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Ripollet, va participar a les jornades “Remunicipalització, reptes i oportunitats”, celebrades al Centre de Convencions Internacional de Barcelona aquest dijous dia 1 de desembre. Castillejo va moderar una taula rodona que portava per títol "La nova gestió pública, límits i reptes d'un model 30 anys després. El rol de les remunicipalitzacions en la nova política pública".
La jornada, celebrada l’1 de desembre, ha estat organitzada per l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de Catalunya (CSITAL). Així, s’ha obert el debat i la reflexió sobre la gestió de serveis públics com l’aigua, l’electricitat o les escoles bressol.
Les jornades van aplegar més de quatre-centes persones amb l’objectiu de reflexionar des d’un punt de vista teòric i pràctic sobre la remunicipalització de serveis i per afrontar els reptes de futur que es plantegen.
Foto: Barcelona.cat