Pronóstico de Tutiempo.net

L'Orquestra de Joves Acordionistes del Vallès i la Jove Ensemble de Saxofons del Conservatori de Terrassa oferiran un concert aquest dissabte a l'Ateneu de Cerdanyola

L’Associació d’Acordionistes de Cerdanyola del Vallès, Mòdul-4, ens presenta el concert que ens oferirà l’Orquestra de Joves Acordionistes del Vallès (JAVA) junt amb l’Ensemble de Saxos del Conservatori de Terrassa al Teatre Ateneu el dissabte 3 de desembre a les 19.30.
Un concert molt especial on, sota la direcció de Narcís Argemí s’estrenarà l’obra “Divertimention” de Xandri Montasell i l’arranjament per aquesta formació d’Oblivion de Piazzolla. Obres que interpretaran al concert que oferiran a la sala “Aita Menni” d’Arrasate el divendres 9, i el dissabte 10 presenten al Concurs del XXIX Festival Gipuzcoa d’Acordió d’Arrasate.
En aquest concert també gaudireu d’un recorregut musical on l’O.JAVA (dirigida per Raquel Prat i Josep Vila), l’Ensemble de Saxos, i Adrià Crespo al piano, interpretaran obres de Els Pets, John Williams, Rameau, Leonard Cohen, Granados, Albéniz entre d’altres. El concert és de taquilla inversa, i les entrades estan a disposició a partir del dimecres 30 a la consergeria de l’Ateneu.

L’acordionista Cerdanyolenca Queralt Morral 
que l’any passat va guanyar el 1r premi al XXXVII Certamen Gipuzkoa, enguany serà la  representant nacional al XXIX Certamen Internacional «Arrasate Hiria».