Pronóstico de Tutiempo.net

Núria Llorenç de l’assemblea Comarcal de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada rep un premi a l’acció voluntària

La companya CANON, col·labora amb diferents projectes amb Creu Roja Espanyola, actualmente la seva ajuda ha anat destinada al programa “Promoció d’èxit escolar” i en aquests nadals està impulsant la campanya  #selfieless. A més a decidit premiar l’acció voluntària a cada provincia amb un obsequi per a voluntaris o voluntàries destacats per la seva entrega i dedicació de forma altruista als demés. A la provincia de Barcelona ha estat escollida  per la Creu Roja provincial Núria Llorenç Rugall.
Des de el seu ingrés ara fa 15 anys, Núria ha estat una persona implicada a la Institució i en l’acció voluntària per ajudar a persones en situació de vulnerabilitat. Mestre de professió, porta 15 anys en el projecte de Reforç Escolar, actualment “èxit Escolar”, assistint tots els dies de la setmana i durant tot el curs escolar fins a l’actualitat. A més ha estat durant aquest temps realitzant altres serveis d’intervenció social, com per exemple un servei d’acompanyament setmanal durant 14 anys a una persona discapacitada. També s’ha dedicat a promoure  la vida entre els voluntaris des de fa anys. Per altra banda forma part del Comitè de de direcció local des de fa tres legislatures.

Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada
Fundada al 1921, hi participen al voltant de 500 voluntaris i voluntàries que com la Núria, fan possible portar a terme projectes d’Infància, Gent Gran, Immigració, Discapacitat, Solidaritat, Drets Humans, Pobresa, Ocupació, Socors ...
Per estar cada cop més a prop de les persones. I  així  poder  impulsar aquests projectes des de el propi barri on està la entitat fins a tots aquells col·lectius de les tres ciutats que puguin patir una situació vulnerable.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola