Pronóstico de Tutiempo.net

Trobada de Coordinadors de l’assemblea nacional catalana del Vallès Occidental

Divendres passat, 2 de desembre, es va fer una trobada comarcal a Sant Quirze del Vallès de membres dels secretariats de les vint-i-una territorials que hi ha al Vallès Occidental. La trobada va comptar amb la presencia de la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i del president de l’ANC Jordi Sánchez.
Durant la trobada també hi va ser la Presidenta del Parlament Carme Forcadell que en qualitat de vallesana n’havia estat membre actiu fins ocupar l’actual càrrec al Parlament.Forcadell es va mostrar engrescada en el camí emprès per la ciutadania. "Un procés que va començar el poble i serà el poble que l’acabarà".
Una altra intervenció destacada fou la del president de l’ANC, Jordi Sánchez. En to eloqüent i distès va reforçar el missatge de Crme Forcadell tot ratificant-se en que "es farà el referèndum. Cal treballar i estar preparats per guanyar-lo". També va  comunicar les mobilitzacions previstes per als dies 15 i 16 de desembre amb motiu de la declaració que ha de fer la Presidenta del Parlament davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El dijous dia 15, a les 8 de la tarda, es llegirà un manifest davant de tots els ajuntaments de Catalunya. A les 9 del dematí del divendres dia 16, es convoca una concentració davant la seu del TSJC.
L'acte va acabar amb un sopar a Sant Quirze, amb un centenar d'assistents entre els quals hi havia alguns afiliats de l’Assemblea de Bellaterra, entitat que es mostra molt activa, sigui en actes reivindicatius de país, culturals o lúdics.