Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola inaugurarà al juny de dos itineraris al corredor verd del Parc de l'Alba

Cerdanyola del Vallès participarà a la Setmana de la Natura, que se celebrarà entre el 2 i l'11 de juny. Durant 10 dies es realitzaran més de 300 activitats a tot Catalunya per conscienciar la societat sobre la necessitat de conservar la natura i el territori. Hi ha activitats per a tots els gustos, per a joves i per a grans, al mar, a la muntanya i a la ciutat.
A Cerdanyola, l'Ajuntament i el Consorci del Parc de l'Alba inauguraran el diumenge 11 de juny dos nous itineraris de natura senyalitzats al corredor verd del Parc de l'Alba. Es farà una explicació dels valors naturals i la importància del Corredor verd com espai de connexió entre els Parcs Naturals de la Serra de Collserola i de Sant Llorenç de Munt. Entre les 11'30 i les 13'30 hores es faran visites guiades als dos itineraris; un d'ells transcorre per l'entorn del Torrent de Can Fatjó (distància 613 metres i durada recorregut 20 minuts) i l'altre itinerari recorre el torrent del Bosc (distància 1.010 metres i durada recorregut 45 minuts).
La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l'Obra Social 'La Caixa'.