Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola recaptarà fons per a la lluita contra el càncer

El proper dissabte 27 de maig a Cerdanyola es durà a terme la col·lecta anual de l'AECC. Des de l'Asosiación Española Contra el Cáncer (AECC) es "Vol omplir Cerdanyola amb les nostres guardioles i adhesius amb la fi de poder recaptar fons per a la lluita contra el càncer".
Durant tot el dia es podrà trobar un punt d'informació a la plaça Abat Oliba de Cerdanyola, i els voluntaris de l'AECC voltant pels carrers de Cerdanyola amb les seves guardioles.

Enguany, la jornada de col·lecta es tancarà amb un cercle de percussió DrumStrong obert a la ciutadania. Hi haurà 100 tambors i instruments a disposició de les persones que vulguin participar i es tocaran tots a l'hora. El grup de percussió Batúcamela començarà, a les 17:30h, una batucada a la plaça de Sant Ramon i acabarà a la plaça de l'Abat Oliba per donar pas a la DrumStrong, a les 18h.
La DrumStrong, organitzada per la Junta Local de l'AECC, comptarà amb la participació i col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i dels grups de percussió Som Percussió, Associació Percussió Social i Batúcamela. A més, aquesta trobada estarà adherida al moviment mundial Drum Strong – drumming to beat cancer (tambors contra el càncer). Aquest moviment, que va néixer Carolina del Nord (EUA) fa onze anys té com a objectiu conscienciar i recollir fons per donar suport a la sensibilització vers el càncer, la investigació d'aquesta malaltia i la vivència a través del ritme.