Pronóstico de Tutiempo.net

Els Camins Escolars fan via a Cerdanyola

Les comunitats de l'Escola Municipal La Sínia, l'Escola Xarau i l'Escola Serraparera van fer ahir la I Via de Camins Escolars a Cerdanyola. La iniciativa va comptar amb la participació de les comunitats educatives de les tres escoles i els comerços amics adherits al projecte que aquest curs escolar han format par del pla pilot.
L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà; la regidora d'Educació, Elvi Vila i la regidora de Mobilitat, Contxi Haro, van acompanyar les comunitats de l'Escola Municipal La Sínia, l'Escola Xarau i l'Escola Serraparera, centres pioners a la ciutat, durant l'establiment de la via.
La Via es va iniciar a la porta de cada centre educatiu passant per diferents carrers de Cerdanyola. Les participants portaven una samarreta del color del seu itinerari escolar: L'Escola Municipal La Sínia de color lila, L'Escola Xarau de color taronja i l'Escola Serraparera de color blau.

Camins Escolars, una realitat
Aquest curs 2016-2017 des del Grup 1 del Projecte Educatiu de Cerdanyola, centrat en l'ús educatiu dels espais i equipaments urbans, s'ha estat treballant en el disseny i desenvolupament del projecte de Camins Escolars a la ciutat. Amb la posada en marxa del pla pilot dels Camins Escolars culmina una fase d'una implantació que en properes etapes incorporarà nous centres de la ciutat.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola