Pronóstico de Tutiempo.net

Els mossos d'esquadra de Cerdanyola participen en una jornada tècnica sobre l'ús dels desfibril·ladors automàtics

Personal municipal adscrit a Protecció Civil i tècnics de l'empresa CadioSOS han dut a terme una jornada tècnica de formació en l'ús dels desfibril·ladors automàtics (DEA) adreçada a mossos d'esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de Cerdanyola del Vallès.
L'acció informativa en l'ús dels DEA té com a objectiu complementar la formació dels i de les agents dels Mossos d'Esquadra que realitzen patrullatge a Cerdanyola. La jornada, que va ser coordinada per persona municipal de Protecció Civil i tècnics de l'empresa CardioSOS, es va realitzar al Centre Cívic de Bellaterra.
D'altra banda, personal del Parc Esportiu Municipal Guiera i de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, dos dels darrers punts a on s'han instal·lat desfibril·ladors DEA fixes, han rebut la formació necessària per a fer-ne un correcte ús. Les persones assistents a la formació, impartida per personal de l'empresa CardioSOS i tècnics municipals de Protecció Civil, van rebre l'acreditació expedida per la Generalitat de Catalunya que els acredita com a coneixedors de l'ús dels aparells.
Actualment, Cerdanyola del Vallès disposa de 28 desfibril•ladors automàtics (DEA), 24 d'ells són fixes i externs i quatre són portàtils i es duen als cotxes de la Policia Local. Els DEA externs estan ubicats al Mercat Municipal de Les Fontetes i de Serraperera, a la Biblioteca Central, a l'Associació de Veïns de Can Xarau, a la Residència d'Avis de Canaletes, a la Mancomunitat Cerdanyola-Ripollet, a l'Escola Municipal La Sínia, a l'Ajuntament, a l'Àrea Social, a la Policia Local, a les zones esportives de Can Xarau, Montflorit, La Bòbila, Guiera i Les Fontetes, a l'Ateneu i als centres cívics (Montflorit, Serraperera, Banús, Les Fontetes, Turonet, Sant Ramon, Turó de Sant Pau), EMD Bellaterra i Club Bellaterra.
En el SIG (Servei d'Informació Geogràfica) municipal es poden localitzar sobre el plànol de Cerdanyola del Vallès els 24 DEA fixes externs.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola