Pronóstico de Tutiempo.net

La setena Quinzena de la Gent Gran abordarà a Cerdanyola temes de la realitat social actual

Cerdanyola celebrarà enguany la VII Quinzena de la Gent Gran. La programació de la quinzena, formada per propostes de caire divers, s'ha treballat de manera col·lectiva i inclusiva. La comissió de participació del Consell Municipal de la Gent Gran ha dissenyat i decidit el programa. Aquest procés de treball ha estat oberta les aportacions de les entitats, institucions i ciutadania en general.
Es presenta una programació variada que va dirigida als diferents àmbits que la comissió ha considerat com a un reflex de la realitat, interessos i necessitats de la gent gran. El programa recull un ventall de propostes que aborden temes de la realitat social actual com poden ser els relacionats amb la seguretat i els drets de la gent gran, fins als aspectes de benestar, l'ús de noves tecnologies, culturals o més lúdics. Sempre sota el paraigua de la solidaritat, intergeneracionalitat, la inclusió i la cohesió social.
La setena edició de la Quinzena de la Gent Gran començarà el 26 de maig i finalitzarà el 9 de juny. S'hi han programat 21 activitats que es faran a diversos equipaments i espais de la ciutat.