Pronóstico de Tutiempo.net

L'alumnat adult de l'Escola d'Arts Plàstiques de l'Ateneu de Cerdanyola exposa els seus treballs

Acaba el curs per a l'alumnat de l'Escola d'Arts Plàstiques de l'Ateneu de Cerdanyola i el moment de mostrar els treballs que han realitzat durant l'any. Durant el curs 2016-17, el fil conductor dels tallers ha estat 'A la manera de...' i ha consistit en la tria de diferents artistes per aprendre les tècniques utilitzades per aquests, el material emprat, l'estil... així com el coneixement de la seva obra, el moment històric i el corrent artístic al qual pertanyen.
La mostra, que recull els treballs de l'alumnat de la desena de tallers que s'han realitzat aquest curs, es podrà visitar a l'Ateneu entre el 5 i el 21 de juny. La inauguració de l'exposició es farà el 8 de juny a les 19 hores i a ella ha estat convidat Miguel Condé, pintor, dibuixant i considerat un dels millors gravadors del segle XX i que ha inspirat l'alumnat del taller de Gravat.
Els tallers que s'han dut a terme aquest curs a l'Escola d'Arts Plàstiques de l'Ateneu han estat de Ceràmica, Escultura i joieria, Pintura acrílica i tècniques aquoses, Pintura a l'oli, Gravat, Tècniques de vidre, Dibuix Natural, Tècniques decoratives i Art tèxtil i tapís. També s'han fe tallers oberts en els què després d'un tastet l'alumnat va decidir centrar-se en el dibuix i tècniques d'aquarel·la.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola