Pronóstico de Tutiempo.net

L'alumnat dels Tallers de Plàstica Infantil de l'Ateneu de Cerdanyola exposen les seves obres

Els alumnes dels Tallers de Plàstica Infantil de l'Ateneu de Cerdanyola exposen les obres creades a partit de tot el que han après al llarg del curs. Ho fan a la sala 22 de l'Ateneu, reconvertida en una gran sala d'exposicions. Les obres, inspirades en els treballs de l'escultor i il·lustrador francès Gèrard Collas, es poden veure fins al proper 29 de maig.
La inauguració de l'exposició es va fer dilluns i va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Elvi Vila, qui va explicar que l'objectiu de l'Escola d'Arts Plàstiques de l'Ateneu és que "els nens siguin capaços de fer creacions artístiques en un entorn diferent a l'habitual, desenvolupant la seva creativitat en un espai de socialització". Vila va encoratjar als petits artistes a seguir endavant, a continuar aprenent, perquè l'escola aportarà tot allò que necessitin i començant per l'assessorament  d'un equip de professionals, els quals, dia rere dia, van buscant de quina manera poden motivar-los una mica més.
Marutxi Beaumont, una de les professores dels tallers, va explicar que aquest any l'escola, tant per a adults com per a petits, ha optat perquè cada grup o especialitat triés un artista per treballar sobre ell i la seva obra.
El període de matriculació per als Tallers de Plàstica Infanttil de l'Ateneu s'obrirà a finals del proper mes de juny per a tots aquells nens i nenes que vulguin continuar aprenent i mostrant el seu art.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola