Pronóstico de Tutiempo.net

'L’electe' arriba divendres al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet

L’electe de Roger Coma i Ramon Madaula arriba aquest divendres 26 de maig al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet. El text escrit per Ramon Madaula i que va quedar finalista del torneig de Dramatúrgia Catalana de Temporada Alta 2015, ha estat portat dalt dels escenaris amb la complicitat de Roger Coma i dirigit per Jordi Casanovas. 
El muntatge comença quan un jove polític (Roger Coma) acaba de ser escollit president i ha de pronunciar el seu discurs d’investidura. A partir d’aquí es desenvoluparà una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques.
Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura, però cada vegada que l’assaja un terrible tic deforma la seva cara de manera tan ridícula com hilarant. El psiquiatre només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença. L’Electe es converteix així en una batalla entre el president i el psiquiatre. Què amaga cadascú? Quines són les veritables intencions de l’un i l'altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la nostra vocació? Política contra ciència, consciència contra aparença, poder contra poder.

L'inici de l'obra serà a les 21 hores, té una durada d'una hora i 10 minutas. Les entrades es poden adquirir al preu de 16 € (Consulteu descomptes i abonaments).