Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola destinarà mes de 12.000 euros en subvencions a les entitats culturals per l'any 2017

L'Ajuntament de Cerdanyola ha obert el període de presentació de sol•licituds de subvencions culturals per a projectes concrets i programes anuals. L'objectiu d'aquestes ajudes és donar suport a les entitats de la ciutat que treballen en el camp de la cultura potenciant l'associacionisme com a element dinamitzador de la vida comunitària.
Les entitats i associacions sense ànim de lucre que vulguin optar a aquestes subvencions han d'estar degudament registrades al Registre Municipal d'Entitats i Associacions ciutadanes de l'Ajuntament de Cerdanyola com a entitat cultural, i que realitzin les activitats objecte de la convocatòria.
En canvi, el consistori explica que quedaran excloses d'aquesta convocatòria les entitats i associacions a les quals se'ls atorgui concessió directa de subvenció mitjançant conveni anual, execpció feta si es presenta un projecte concret diferent, de manera puntual. Les entitats que directament o indirectament promoguin, impulsin o fomentin valors i actituds discriminatòries, sexistes o violentes en les seves actuacions també quedaran fora d'aquestes subvencions.
L'Ajuntament destina a aquesta convocatòria un total de 12.376,09 euros. Els documents requerits es poden presentar fins el 3 de juliol a l'OAC municipal.