Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola obre la convocatòria per atorgar 18.000 euros en subvencions per a projectes que fomentin la pràctica esportiva i la participació als jocs esportius escolars 2017

L'Ajuntament de Cerdanyola ha obert el període de presentació de sol·licituds de subvencions esportives per a projectes relatius al foment de la pràctica esportiva i per a la participació als jocs esportius escolars 2017. Els documents requerits es poden presentar a l'OAC municipals fins el 3 de juliol. En total, el consistori destinarà 18.000 euros a aquesta convocatòria.
Aquestes subvencions hauran de fomentar activitats d'interès públic o social que tinguin per finalitat general millorar la cohesió social de la ciutat, promoure l'associacionisme que treballa potenciant serveis d'interès general per a la col·lectivitat i atribuïts a la competència local, fomentar valors socials i esportius i noves formes de participació, afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat, ossibilitar el creixement de la pràctica esportiva de forma quantitativa i/o qualitativa de la ciutat. I per objectius específics, els ajuts van adreçats a projectes pel foment de la pràctica esportiva i participació en els Jocs Esportius Escolars de Cerdanyola.
Podran ser beneficiàries d'aquesta subvenció tota persona jurídica, que promogui o realitzi les activitats objecte de la convocatòria, i en concret les entitats i associacions sense finalitat de lucre, legalment constituïdes, amb seu a la ciutat de Cerdanyola, degudament inscrites al Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament de Cerdanyola.
No podran ser beneficiàries d'aquesta convocatòria les persones físiques, ni podran sol·licitar ni ser beneficiàries de subvencions les persones incloses en algun dels supòsits que preveu, pel que fa la prohibició per contractar, el text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques.
Les entitats que directament o indirectament promoguin, impulsin o fomentin valors i actituds discriminatòries, sexistes o violentes en les seves actuacions quedaran fora d'aquestes subvencions.