Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola ret homenatge als veïns que enguany fan 80 anys

Més de 300 persones compleixen 80 anys aquest 2017 a Cerdanyola. Dins la Quinzena de la Gent Gran es retia dilluns un homenatge a 38 d'aquests octogenaris de la ciutat en un reconeixement que es divideix en tres sessions al llarg de l'any -la primera va ser a l'abril i la següent serà al setembre.
Un diploma, una flor, una actuació musical, un petit refrigeri i sobretot el reconeixement institucional al seu treball per fer millor aquest món al llarg de la seva vida i deixar a les següents generacions el repte de millorar la societat, tal i com ells han fet. Aquest era el missatge que adreçava l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, als 38 octogenaris -i les seves famílies- que participaven en aquest homenatge, celebrat al pati del Museu d'Art de Cerdanyola (MAC).
La regidora de Polítiques Intergeneracionals de Cerdanyola, Elvi Vila, per la seva banda, destacava que 80 anys "són molts i també molt pocs" perquè lloava la tasca que continuen fent les persones octogenàries de la ciutat. En aquest sentit, Vila destacava el paper que té la gent gran del municipi en el disseny d'activitats realitzat a l'Ajuntament i convidava totes les persones a implicar-se en aquest treball.
L'acte va comptar amb un concert de l'Aulos Gospel Cor, dirigida per Pedro Pardo i que forma part dels projectes de dinamització ciutadana de l'Escola Municipal de Música Aulos.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola