Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola tornarà a celebrar enguany la revetlla popular de Sant Joan al Parc Xarau

La tarda/nit del divendres 23 de juny, Cerdanyola viurà de nou una revetlla popular de Sant Joan, després que aquesta fos recuperada l'any passat. El Parc Xarau ha tornat a ser l'espai escollit i tant la foguera com el sopar i la revetlla tindran lloc en aquest indret.
La festa del foc per excel·lència començarà amb la construcció de la foguera al Parc Xarau. Paral·lelament, a les 18'30 hores, el Jardí de Ca n'Ortadó serà l'escenari dels Contes del foc d'una nit màgica, activitat familiar de contacontes participatius sobre algunes de les tradicions i històries relacionades amb la foguera, Sant Joan i la flama del Canigó. Més tard, cap a les 19'30 hores, arribarà la flama de Canigó (membres del CEM Cerdanyola s'encarregaran d'anar-la a buscar i portar-la fins a la ciutat) a la plaça de Sant Ramon. Des d'allà, la comitiva es dirigirà a l'Ajuntament a on es farà la recepció oficial de la flama amb l'actuació de les entitats de cultura popular que hi participen. Seguidament, una cercavila acompanyarà la flama del Canigó fins al Parc Xarau per encendre la foguera. A partir de les 22 hores se celebrarà el sopar popular, organitzat pel CEM Cerdanyola, i la revetlla, oberta a tota la ciutadania independentment d'haver sopat al parc Xarau.
El sopar popular inclou un menú de primer plat (amanida) i segon plat (a escollir entre fideuà o botifarra esparracada amb salsa de bolets), beguda, coca i cava. Els tiquets, estaran a la venda a partir del dimecres 7 de juny, tenen un preu de 12 euros. Per a les persones que vulguin portar el seu propi sopar hi ha l'opció de reservar només la taula i les cadires. També hi ha a la venda tiquets per a una ració de coca i una copa de cava es poden comprar al preu de 3 euros. La venda dels tiquets i també la reserva de taules i cadires es fa a l'Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40) fins el 20 de juny.
Les entitats que participen aquest any en l'organització de la revetlla de Sant Joan són: Agrupació Sardanista, Arriers de Sant Antoni Abat, AVV de Sant Martí del Sot de Can Xarau, Batúcamela, Castellers de Cerdanyola, Club d'Esports de Muntanya de Cerdanyola, Colla Gegantera de Cerdanyola, Esplai El Clupi, Esbart Sant Marçal, Joves Diables de Cerdanyola i Trabucaires de Cerdanyola.