Pronóstico de Tutiempo.net

Consens polític a Cerdanyola per a resoldre la situació del Parc Esportiu Municipal Guiera

El Ple extraordinari de l'Ajuntament de Cerdanyola va aprovar la setmana passada per unanimitat la reorganització del Parc Esportiu Municipal Guiera (PEM) i una modificació de crèdits per valor d’1.526.563 euros per afrontar les inversions de millora de les instal·lacions. La proposta d’acord aprovada recull i dóna resposta a algunes de les principals necessitats expressades pels grups municipals. A partir d’aquí tots els partits han aportat i renunciat a diferents aspectes i tots es feliciten d’haver pogut arribar a un acord.
Punts de l’acord
L’acord del Ple inclou sol·licitar a la Diputació de Barcelona un dictamen que estudiï els expedients de liquidació de la intervenció del servei del PEM Guiera del període 2014-2016 i de determinació del valor de reversió de la concessió de la Federació Catalana d’Handbol i que emeti dictamen al respecte de la correcció dels mateixos.
Pel que fa al model de gestió, l’acord també contempla impulsar la incorporació a l’Ajuntament de les places relacionades amb l’administració i direcció de l’equipament, fet pel qual s’hauran de convocar procediments per garantir la lliure concurrència pública. Respecte els serveis de neteja, manteniment i monitoratge, la proposta passa per licitar aquests serveis amb l’obligació de subrogar la plantilla actual.
A més, l'acord inclou treballar en la línia d'unificar els models de gestió del PEM Guiera, del Complex Esportiu Municipal Can Xarau, i d'altres instal·lacions esportives de gestió municipal, així com propiciar la incorporació de membres de tots els grups municipals a totes aquelles comissions i òrgans amb presència política i tècnica sobre el PEM Guiera.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola