Pronóstico de Tutiempo.net

El Fantosfreak de Cerdanyola arriba enguany a la majoria d'edat

El Fantosfreak, Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès, celebra enguany la seva 18èna edició presentant una selecció de curtmetratges que, com cada any, barreja temàtiques i estils molt diferents.
El festival ha rebut un total de 280 curtmetratges de 28 països diferents, dels qual s'ha realitzat una selecció de 44 obres que seran projectades al llarg de les 5 nits que dura el festival: del 17 al 21 de juliol. Una de les seleccionades és Apocalipsis Año Cero del cerdanyolenc Albert Pueyo (Catalunya 2017).
D'altra banda, s'ha presentat el cartell de l'edició d'aquest any, obra de Mayka Dengrà, on es pot veure part de la temàtica que envoltarà la celebració dels 18 anys del Fantosfreak; un homenatge a una de les històries sobre possessions demoníaques més famosa de tots els temps: L'Exorcista.
El pare Karras i Regan, la nena de l'Exorcista, formaran part de la festa de la majoria d'edat del festival, que promet ser de les més boges que s'hagin viscut mai.
El director del Festival, Rafa Dengrà, destaca la qualitat de les pel·lícules que han arribat per concursar a l'edició d'enguany. "El comitè de selecció ho ha tingut ben difícil, a l'hora de fer la tria dels curts a concurs", explica, afegint que "l'esforç ha valgut la pena i estem segurs que el públic s'ho passarà d'allò més bé amb les pel·lícules escollides". Dengrà recomana no perdre's cap de les sessions perquè "aquest any hi ha una dotzena de cintes que podrien guanyar el festival per la qualitat que presenten".
L'organització del Fantosfreak proposa a les persones que vulguin estar al dia de totes les novetats del festival, ho poden fer a través de les xarxes socials i la nova web www.fantosfreak.com on trobaran notícies, imatges, vídeos i els curtmetratges guanyadors d'anteriors edicions.
El Fantosfreak està organitzat per l'entitat homònima i l'Ajuntament de Cerdanyola.