Pronóstico de Tutiempo.net

La Fira Cerdanyola Comerç al Carrer ocasionarà afectacions en el transport de viatgers aquest cap de setmana

La realització de la Fira Cerdanyola Comerç al Carrer comportarà restriccions de trànsit i d'accés als aparcaments dels carrers propers a la zona d'exposició. L'Ajuntament ha explicat que, amb motiu de la fira organitzada per l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, es produiran un seguit d'afectacions en el transport de viatgers durant el proper cap de setmana.
La fira es desenvoluparà dissabte i diumenge vinents a la plaça de l’Abat Oliba, passeig de Cordelles (fins al carrer de Santa Marcel·lina), Francesc Layret (des de Foment) i Lluís Companys (des de Sant Iscle) i comportarà el tall dels carrers.
Els recorreguts de les línies e3, B2, B4 i N62 provinents de la carretera de Barcelona anirà per l'avinguda de Catalunya i Santa Anna. S’anul·laran les parades d’avinguda de la Primavera/Acàcies i Sant Iscle. En direcció Barcelona i Ripollet, s’establirà ruta alternativa per Cordelles, Bonasort, Foment i Acàcies per als serveis provinents de Santa Marcel·lina i s’anul·len les parades de Lluís Companys i av. Primavera – Torrent de les Flors.Els serveis en direcció Sant Cugat (A4 i B7) modificaran el recorregut per avinguda de la Primavera i Santa Rosa. S’anul·laran les parades de Sant Iscle i plaça de Sant Ramon. En direcció Barcelona s’anul·larà la parada de Lluís Companys.
En quant als serveis urbans s’anul·laran les parades d’Altimira, Lluís Companys i plaça de Sant Ramon.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola