Pronóstico de Tutiempo.net

La gent gran de Cerdanyola podrà gaudir d'una programació divertida i alternativa durant l'estiu

Durant l'estiu, les persones grans de Cerdanyola segueixen amb ganes de participar, relacionar-se i fer coses, però l'oferta d'activitats disminueix. Amb l'objectiu de donar resposta a les demandes d'aquest col·lectiu, neix 'L'estiu és gran', un programa que recull una àmplia oferta d'oci, lleure i activitats de promoció del benestar social i la qualitat de vida. Entre el 28 de juny i el 30 de juliol es faran tallers, passejades, balls amb orquestra, cinema a la fresca i xerrades sobre temes d'interès.
La programació de L'estiu és gran ha estat treballada a la comissió de participació del Consell de la Gent Gran i el resultat ha estat una proposta variada, fresca i diversa de tallers, activitats i concerts. Per a les persones integrants de la comissió, una de les prioritats alhora d'elaborar el programa L'estiu és gran era que aquest fomentés la convivència, fos divertit i alternatiu a les activitats que ja es fan durant l'any.
L'Espai Enric Granados acollirà xerrades sobre temes d'interès per al col·lectiu de la gent gran com ara les finances bàsiques, alimentació saludable, subministraments bàsics i remeis naturals pel dolor. Els balls amb orquestra també tindran protagonisme durant el juliol així com el cinema a la fresca amb la projecció de 100 metros i Cuerpo de Èlite. A més, aquest any el Festival Fantosfreak tornarà a projectar un curt del Taller de Cinema de Cerdanyola.
Durant tot el mes es faran activitats estables com ara el taller d'entrenament de la memòria, passejades matinals per Collserola i ioga a l'aire lliure. Per a participar-hi, cal inscriure's prèviament trucant al 935 808 888 (ext, 2141). Totes les activitats estan obertes al conjunt de la ciutadania i són gratuïtes.