Pronóstico de Tutiempo.net

L'alcalde de Cerdanyola mostra el seu suport a Joan Josep Nuet

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha participat aquest matí a la concentració de suport al secretari tercer de la mesa del Parlament, Joan Josep Nuet, citat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya acusat de desobediència i prevaricació per haver permès votacions relacionades amb el procés.
Ciutadanes i ciutadans, junt amb represetants de les institucions i la societat civil catalanes, han acompanyat al diputat de Catalunya Si Que es Pot i secretari tercer del Parlament de Catalunya, Joan Josep Nuet, que avui estava citat a primera hora per declarar davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a Barcelona. Nuet està encausat per haver permès el debat sobre la resolució referèndum al Parlament. És acusat de desobediència i prevaricació. De primer, la fiscalia no l'havia inclòs en la querella perquè no és independentista, però després va rectificar.
Joan Josep Nuet ha declarat durant 20 minuts, responent a les preguntes del seu advocat. La seva compareixença clou la desfilada de membres de la mesa del Parlament pel TSJC. El 8 de maig van declarar la presidenta del parlament, Carme Forcadell, i la secretària primera de la mesa, Anna Simó. El 12 de maig, ho van fer el vice-president primer, Lluís Corominas, i la secretària quarta, Ramona Barrufet.
Les persones que han fet costat a Joan Josep Nuet, convocades per l'ANC, Òmnium, AMI, ACM i altres entitats, l'han animat a ell i a la resta de persones inculpades amb crits com "No esteu sols" i "Volem votar".