Pronóstico de Tutiempo.net

Les exposicions 'El cel dels ibers' i 'Paisatges nocturns de Collserola' tornen al Museu de Ca n'Oliver de Cerdanyola

El Museu de Ca n'Oliver de Cerdanyola acull des de divendres passat i fins al 20 d'agost les exposicions 'El  el cel dels Ibers' i 'Paisatges nocturns de Collserola'. Ambdues mostres ja havien estat exposades l'any 2012 a l'equipameny i enguany són l'eix temàtic dels casals d'estiu del mes de juny i juliol.
L'exposició 'El cel del Ibers' és una mostra produïda pel Museu de la Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet que gira al voltant dels principals elements celestes i de com la seva posició ha canviat des de l'època ibèrica.
Per la seva banda, la mostra 'Paisatges nocturns de Collserola' ha estat cedida pel Centre d'Educació Ambiental del Parc Can Coll i està formada per un conjunt de fotografies de gran format que mostren diferents aspectes de la serra a la nit. L'exposició es complementa amb un racó de lectura i jocs relacionats amb l'astronomia.
Com ja va passar l'any 2012, entre el 21 i el 30 de juny hi haurà un planetari a la mateixa sala on s'han muntat les exposicions, que ha estat cedit per la Fundació la Caixa.

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver estarà obert en el seu horari habitual. El segon diumenge de juliol i d'agost es farà a les 12 hores una visita guiada a l'exposició permanent.