Pronóstico de Tutiempo.net

Les piscines descobertes de Cerdanyola es preparen per a l'estiu

Aquest estiu, les piscines descobertes de Cerdanyola tornaran a ser una bona opció per a refrescar-se, sobretot els dies de màxima calor. A la ciutat hi ha tres piscines descobertes: la del Turonet, la del Centre Cívic de Montflorit i la del Bosc Tancat.
La primera en obrir portes aquest any serà la piscina del Bosc Tancat. L'espai, que disposa de quatre piscines, estarà obert del 9 de juny a l'11 de setembre, de dilluns a diumenge de 10 a 19 hores. El preu de l'entrada general d'adult d'accés per un dia és de 5,50 euros els dies laborables i de 7 euros els dissabtes i festius. La piscina ofereix descomptes en les entrades infantils, gent gran, per a grups i també disposa d'abonaments setmanals, quinzenals...
A la piscina del Turonet es podrà accedir del 16 de juny al 3 de setembre, tots dos inclosos. El recinte disposa de dues piscines, una gran i una altra infantil. El seu horari serà de dilluns a diumenge de 10'30 a 19'30 hores i el preu de de l'entrada general d'adult serà de 5,40 euros els dies laborables i de 6,50 euros els dissabtes i festius. La piscina també oferirà descomptes en les entrades infantils, gent gran, de grups i les persones interessades podran adquirir abonaments.
La darrera en obrir serà la piscina del Centre Cívic Montflorit, que ho farà el 21 de juny i estarà oberta fins al 3 de setembre. L'horari de la piscina serà d'11 a 19 hores de dilluns a divendres. La piscina oferirà dos dies de portes obertes, el 17 i 18 de juny. El preu de l'entrada general d'adult serà de 5,25 euros els dies laborables i de 6,20 els dissabtes i festius. Els infants, el col·lectiu de la gent gran i grups tindran descompte i també existeix l'opció de diferents modalitats d'abonaments.