Pronóstico de Tutiempo.net

Les xerrades del Casal de Joves de Cerdanyola adreçades a famílies amb fills a l'ESO es consoliden

L'Ajuntament de Cerdanyola ha destacat la bona acollida que han tingut enguany les xerrades adreçades a famílies amb fills a l'ESO organitzades al Casal de Joves de Ca n'Altimira. S'han organitzat en format de tallers i han volgut respondre a algunes de les preguntes que es plantegen les famílies respecte a les relacions amb les seves filles i fills.
Temes com 'Què fer després de l'ESO?', 'L'adolescència, un esclat d'emocions!', 'Parlar i entendre's amb un/a adolescent', 'Les xarxes: les utilitzem o ens utilitzen?' i una taula rodona de conductes de risc a l'adolescència han estat els que han centrat els tallers organitzats per a les famílies des del Casal de Joves.
Des del consistori destaquen que les xerrades, que s'han consolidat en aquesta segona edició, han tingut bona acollida i les temàtiques s'han extret de les demandes que van fer les famílies el curs passat. L'assistència ha estat important i la valoració general molt positiva (totes han estat per sobre del 4,5 en una escala de l'1 al 5). Aquest curs s'ha preguntat a les famílies quins temes els agradaria seguir treballant. Una informació molt vàlida per l'equip tècnic del Casal de Joves Altimira a l'hora de dissenyar el nou programa de xerrades.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola