Pronóstico de Tutiempo.net

Més de 380 infants de Cerdanyola inicien els Casals d'Estiu Municipals

Entre avui i el 28 de juliol, més de 380 infants participaran als Casals d'Estiu Municipals de l'Ajuntament de Cerdanyola, que enguany es duen a terme a les escoles Xarau i Collserola. En total seran cinc torns setmanals (de dilluns a divendres) de 8'30 a 16'30 hores.
L'oferta dels Casals d'Estiu Municipals, els de lleure adaptat i els ordinaris, està adequada a l'edat dels infants amb un ritme d'activitats coherent a les seves característiques. Els infants i la seva creativitat tornaran a ser els protagonistes durant els Casals amb activitats especialitzades com Sons i ritmes, Experimentació i sentits, Cosdansa o Interpretació i contes per als més petits (P3 a 1r) i unes altres com Ritme i batucada, Customització i creació, Arts escèniques i teatre social o Ball modern per als més grans (de 2n a 6è). A més, cada grup gaudirà d'un dia de piscina al Bosc Tancat i una excursió setmanal.

L'estiu Jove
Els joves també tindran el seu espai aquest estiu al Casal de Joves de Cerdanyola. Piscina, Jocs d'aigua, Tallers... són les activitats escollides pels mateixos joves per a fer aquest estiu entre el 3 i el 28 de juliol. Fins al moment s'han inscrit 33 joves a l'Estiu Jove i encara queden algunes places vacants per a participar-hi. Les inscripcions es poden fer al mateix Casal de Joves (passeig del Pont, 46) i per a més informació es pot trucar al 935 805 869 o 670 485 750.