Pronóstico de Tutiempo.net

Un conductor de Ripollet protagonitza una persecució de pel·lícula pels carrers de Cerdanyola amb la Policial Local i els Mossos d'Esquadra

La Policia Local de Cerdanyola ha donat a conèixer la persecució policial d'un conductor viscuda divendres passat pels carrers de la ciutat. Els fets es van iniciar cap a quarts de dotze de la nit, quan agents del cos municipal que es dirigien a Bellaterra per accedir al camí antic de Sant Cugat van veure que en sentit contrari s'aproximaven varies dotacions policials amb rotatius i sirenes. En dirigir-se a la rotonda, els agents van observar un vehicle a gran velocitat i sense llum, que els rebasava i s'incorporava a la B30 direcció Girona. Per aquest motiu es van afegir a la persecució de vehicle, donant instruccions per megafonia al conductor perquè s'aturés.
El vehicle va continuar circulant a gran velocitat, sense llums, iniciant-se una persecució per diversos carrers de Cerdanyola, sortejant diversos vehicles, obligant usuaris de la via a frenar bruscament, pujant-se a una vorera i arrasant cadires i taules de dos bars plens de gent, i colisionant finalment amb el vehicle de Policia Local, moment en què va haver de baixar del vehicle i va continuar la fuga a peu, sent aturat i reduït finalment per diversos agents municipals i dels Mossos d'Esquadra. El conductor va ser identificat com J.M.P. veí de Ripollet.
Degut al cop, els dos agents van haver de ser atesos al CUAP de Cerdanyola-Ripollet.