Pronóstico de Tutiempo.net

Canvis horaris de les línies urbanes i interurbanes d'autobusos a Cerdanyola durant el mes d'agost

Entre l'1 i el 31 d'agost, els horaris de les línies urbanes i interurbanes d'autobusos que passen per Cerdanyola es veuran alterats. Així, l'Ajuntament ha explicat que la línia SU2 Bellaterra-Cerdanyola-Can Cerdà restarà sense servei entre les dates especificades. D'altra banda, les línies SU1 i SU3 modificaran els seus horaris habituals.
La SU1 Canaletes-Can Coll-Cerdanyola tindrà un interval de pas de 60 minuts de dilluns a dissabte. La primera sortida des de Can Coll serà a les 9'02 hores i l'última a les 20'02 hores. Des del CAP Canaletes (avinguda de Canaletes/carrer de la Clota) la primera sortida serà a les 8'30 hores i la darrera a les 19'30 hores. Aquesta línia no oferirà servei els diumenges i festius.
La SU3 Renfe – UAB – CAP Canaletes també tindrà un interval de pas de 60 minuts de dilluns a dissabte. La primera sortida des de Renfe-UAB serà a les 9'30 hores i l’última a les 20'30 hores. Des del CAP Canaletes, la primera sortida es produirà a les 9 hores i la darrera a les 20 hores. Tampoc hi haurà servei d’aquesta línia els diumenges i festius.
Pel que fa a les línies interurbanes A4 (Barcelona – Cerdanyola - Sant Cugat), B7 (Cerdanyola - Sant Cugat - Rubí), B1 (Cerdanyola – Badia – Barberà - Sabadell) i B2 (Sabadell – Cerdanyola - Ripollet), l'horari dels dies feiners passarà a ser l'habitual dels dissabtes de tot l'any. La línia e3 (Barcelona-Cerdanyola-UAB) tindrà un interval de pas de 45 minuts els dies feiners. Els diumenges i festius l'interval serà de 80 minuts. A més, els dissabtes, diumenges i festius els autobusos només arribaran fins a la ronda de Serraperera/Renaixença.