Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola assumeix la presidència del Catalonian Innovation Triangle durant els propers dos anys

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ostenta des d'avui i durant els propers dos anys la presidència del CIT, Catalonian Innovation Triangle. Relleva a l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, que avui ha traspassat la presidència en el decurs d'una reunió celebrada a l'Ajuntament santcugatenc.
En el decurs de la reunió s'ha fet el traspàs de la presidència de l'ens a Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès, donant compliment al caràcter rotatori de la presidència que s'ostenta per dos anys. També s'ha presentat la memòria tècnica de l'organisme corresponent al període 2016 / juny 2017. S'ha informat de la liquidació del pressupost i aprovat el compte general de l'exercici 2016. El plenari també ha aprovat deixar en suspens el pagament de les quotes dels municipis integrants del CIT corresponent al 2016 per l'existència de recursos suficients a l'organisme.
La trobada ha servit per refermar els eixos principals de la col·laboració que Rubí, Sant Cugat del Vallès i Cerdanyola del Vallès sostenen des de 2008 per afavorir el creixement econòmic i la generació d’ocupació de qualitat.
La regidora de Promoció Econòmica i Treball de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Contxi Haro, també ha participat a la reunió junt amb altres representants dels municipis integrants al CIT.

El CIT
El Consorcio para la promoción y el desarrollo de la B-30, CiT agrupa los municipios de Rubí, Cerdanyola del Vallès y Sant Cugat del Vallès con una visión de convertirse en uno de los principales corredores europeos de excelencia empresarial, tecnológica, del conocimiento y de la calidad de vida.
El objetivo principal de CiT es contribuir a hacer de nuestras ciudades un lugar mejor para vivir, trabajar y desarrollarse pensando en las actividades económicas, pero también, muy especialmente y en primer lugar, en las personas.

El CIT representa la integració i desenvolupament de l’activitat econòmica, científica i tecnològica d’una àrea que comprèn, a dia d’avui, 200.000 habitants, 10.000 empreses i 90.000 treballadors; i on es genera el 3% de l’activitat econòmica de Catalunya. A la vegada, la presència dels 58.600 estudiants, 4.130 investigadors i 242 empreses de recerca el posicionen com un dels clústers en recerca i innovació amb més potencial del Sud d’Europa.