Pronóstico de Tutiempo.net

Comencen a Cerdanyola les tasques de desbrossat i recollida de residus al riu Sec

El passat dilluns dia 3 de juliol van començar a Cerdanyola els treballs de desbrossat calendaritzat al riu Sec, uns treballs que s'allargaran aproximadament durant dues setmanes.
Els treballs de manteniment i neteja del riu Sec al seu pas per Cerdanyola es duen a terme de forma regular al llarg de tot l’any. A les actuacions setmanals, que es realitzen tots els divendres després del mercadal de Les Fontetes, se sumen tres intervencions l’any de neteja de residus i desbrossat de la vegetació que de forma espontània creix als marges del riu en tot el recorregut urbà comprés entre la zona propera a Badia del Vallès fins al pont de la carretera N-150 (Ripollet), al final del terme municipal.
Els treballs de manteniment de la vegetació consisteixen en el desbrossat de la vegetació herbàcia i arbustiva, que de forma espontània creix al marge del riu. A aquests treballs se’ls hi suma també els de la neteja i recollida dels residus com paper, plàstics, llaunes, elements voluminosos...
Des de l'Ajuntament recorden la ciutadania la necessitat que utilitzi les papereres i contenidors per a la recollida de residus i evitar, així, que aquests acabin al riu. Així mateix, l'Ajuntament disposa del servei gratuït de recollida de mobles i voluminosos; per a fer-ne ús cal trucar al 935 808 888, comunicar-ho i quedar d'acorden el punt on s'han de deixar els mobles perquè l'equip encarregat els reculli. Qui vulgui pot portar-los a la deixalleria, on podrà deixar-los sense problemes.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola