Pronóstico de Tutiempo.net

Domini canadenc en els premis del XVIII Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola

El XVIII Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola, el Fantosfreak, va arrribar divendres passat a la seva fi amb el lliurament de premis als curts guanyadors. En total van ser 11 els premis lliurats durant la nit, que també va comptar amb sorpreses per a les persones assistents. Des d’'aproximadament les 22 hores i fins passada la mitja nit es van lliurar els diferents premis i es van tornar a projectar els curts guanyadors.
Aquest any han estat 44 els curtmetratges seleccionats pel jurat i aquests s’han projectat al llarg de quatre nits al Parc del Turonet amb l’assistència de més de 1.000 persones cada dia. A més dels curts guanyadors, durant l’acte de lliurament de premis es van projectar els curtmetratges Blue Whale (Espai Jove), Amanece que no es poco (Taller Cinema Cerdanyola), Chema Confesiones de un villano (Fantosfreak) i Justicia Justiciera III Kungfú Karate Annihilator (Fantosfreak). El públic també va poder veure el tràiler de la web sèrie Carlinos (Rafa Dengrà i Oriol López).
L’acte va comptar amb la presència de Diego López codirector del documental Herederos de la Bèstia, que es va projectar dissabte al Museu d’Art de Cerdanyola.
La relació de premis d'enguany ha estat: 1r premi: Kookie (Justin Harding, Canadà); 2n premi i premi del públic: Point of view (David Uloth, Canadà); 3r premi: La voce (David Uloth, Canadà). Les mencions especials del jurat han estat per Monsters (Steve Desmond, EE.UU.) i Metube 2 – August Sings Carmina Burana (Daniel Moshel, Àustria). També s'han lliurat els premis Garmanbozia: Chicaman (Ángel M. Saló, Espanya); el Premi Pepito de oro, a la millor mort: Death metal (Chris Mclnroy, EE.UU.); el Premi Charlie, a la criatura més entranyable: Pizza face (Justin Ulloa i Jamie Dwyer, EE.UU.); el Premi Avestruz, al millor ensurt: Kookie (Justin Haring, Canadà); el Premi Ya se sabe o es sospechoso, a la millor frase: Chicaman (Ángel M. Saló, Espanya); i el Premi Gagci, al millor gag: Lo de mis tetas (David Pareja, Espanya).
Foto: Fantosfreak.com