Pronóstico de Tutiempo.net

El Campus Ítaca reuneix gairebé 400 joves de 3r d'ESO a la Universitat Autònoma de Barcelona

Joves de Cerdanyola, dels instituts Banús, Jaume Mimó, Gorgs i Forat del Vent estan participant al Campus Ítaca, del qual enguany es fan dos torns. El primer va començar el 26 de juny i va acabar el dimarts 4 de juliol amb l'acte de cloenda on els estudiants participants van poder presentar els resultats dels seus projectes de recerca.L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i la regidora d'Educació, Elvi Vila.
El segon torn del campus tindrà lloc entre el 6 i el 14 de juliol. Aquest any, participaran al Campus Ítaca 387 joves de 79 centres de 33 municipis ubicats principalment al Vallès Occidental.
El Campus Ítaca està adreçat a alumnes de 3 d'ESO i es tracta d'unes estades lúdiques i formatives a la Universitat Autònoma de Barcelona. El programa està gestionat per la Fundació Autònoma Solidària amb la col·laboració de la Facultat de Ciències de l'Educació. El campus Ítaca té com a objectiu donar més oportunitats a adolescents en situació econòmica desfavorable i amb un bon rendiment acadèmic per tal de motivar-los a continuar els seus estudis. Al llarg del campus es combinen activitats lúdicoesportives i d'altres pedagògiques dinamitzades per professorat de la UAB. Les novetats d'enguany són les activitats proposades de traducció i interpretació, ciències de la comunicació, veterinària, toxicologia i òptica.
Foto: Aj.Cerdanyola - UAB